Groepsbestuur in een nieuw dasje

op zaterdag 7 april hebben drie groepsbestuursleden de belofte afgelegd en hebben daarna de rood/gele groepsdas omgekregen.

Een beetje nieuw binnen onze groep (omdat we voorheen altijd bestuursleden hadden die vanuit de leden/leiding doorstroomden) is dat we de groepsbestuursleden (voorzitter, secretaris en penningmeester) de scouting belofte hebben laten uitspreken en daarmee officieel als scoutinglid hebben geïnstalleerd. 

Aanleiding was dat groepsbegeleider Rijk graag wilde dat de andere bestuursleden ook een groepsdas dragen. Maar net zoals de jeugdleden en leiding is dit niet 'voor niks'. Het dragen van een groepsdas betekend dat je onderdeel bent van scouting en dat je daar ook je belofte voor aflegt. Voor de meeste jeugdleden een hele spannende en belangrijke gebeurtenis. 

Dus afgelopen zaterdag, puntje 1 van de groepsraadvergadering, was opstellen bij de vlag en de teerpoten één voor één naar de installatievlag voorleiden. N.B. we hebben verder geen ontgroening danwel trappersbaantje gedaan.

Real time web analytics, Heat map tracking

Login

Contact

Ballastweg 52
7741 ZLCoevorden
Tel*: 0524 513624
Mail: info@drostengroep.nl

*Alleen bereikbaar tijdens opkomsten op vrijdag en zaterdag

Laat je uitdagen!