Scouting EHBO training 2019

Woensdag 8mei’19 Hadden we onze Snelcursus EHBO van het trainingsteam Regio Drenthe in Coevorden. Gelijk aan het begin van de avond moest wel eerste hulp geboden worden, de beamer van de trainer deed het niet meer. Gelukkig was één van de deelnemers vanavond Jorin - van Jorin Productions - nog niet vertrokken van huis en kon zijn eigen beamer meenemen. Zodoende was de training gered.

De 9 deelnemers hadden voorafgaand aan deze 2x 2uur durende praktijklessen ieders een eigen online e-learing afgerond die in theorie 2 uur duurde, maar in de praktijk het dubbele aan tijd was. De praktijkuitleg door Steffan Noord van het EHBO scouting trainingsteam ging snel, maar was zeer pakkend.

Afwisselend met instructie-sheets en praktijk oefeningen, nuttigden we tussendoor koffie/thee en koekjes. Ondank dat we vaak afdwaalden van de trainingsstof wist Steffan omstreeks 23:00 de training af te ronden.

Met een THXS bedankje aan de trainer, EHBO-badges aan de deelnemers en afsluitend met een groepsfoto hebben we deze trainingsavond allemaal met goed resultaat afgesloten. Binnenkort krijgen we ons certificaat en EHBO pasje thuis gestuurd die één jaar geldig is.

Bedankt voor de medewerking en deelname aan deze training.

Mvg
Rijk Korenhof

Real time web analytics, Heat map tracking

Login

Contact

Ballastweg 52
7741 ZLCoevorden
Tel*: 0524 513624
Mail: info@drostengroep.nl

*Alleen bereikbaar tijdens opkomsten op vrijdag en zaterdag

Laat je uitdagen!