Rabo-ClubSupport'21 bij Drostengroep

 

Ook doen wij dit jaar weer mee met de Rabo-Clubsupport-actie van de Rabobank Emmen-Coevorden
Iedereen die een Rabobank rekening heeft, kan daarnaast ook nog lid worden (dit is niet automatisch)... en als je lid bent dan kan je jouw stem 
uitbrengen op meerdere aangemelde verenigingen.

Elk jaar organiseert de Rabobank de Rabo Clubsupport. Dit is een initiatief vanuit de bank waarbij een deel van de gemaakte winst verdeeld wordt onder verschillende verenigingen, stichtingen of goede doelen. Ook wij als Drostengroep zijn dit jaar weer ingeschreven en gaan ons best doen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

Hiervoor zijn we jullie hulp nodig. Het bedrag wat we uiteindelijk krijgen hangt af van de hoeveelheid stemmen die we krijgen. Maar hoe kan er dan gestemd worden zal je je afvragen.

Dat gaat als volgt: alle leden van de Rabobank Emmen-Coevorden krijgen de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete vereniging. Hoe meer stemmen er op ons uitgebracht worden, hoe hoger het bedrag zal worden. (Let op: alleen leden van de locatie Emmen-Coevorden kunnen op ons stemmen. Zit je bij een andere Rabobank is dit helaas niet mogelijk.)

Het is hierbij wel belangrijk dat je lid bent van de Rabobank Emmen-Coevorden. Als je alleen klant bent is het niet mogelijk om aan de actie deel te nemen. Lid worden is gelukkig heel eenvoudig en is geheel gratis. Via de volgende link kan je het lidmaatschap aanvragen:

https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

Vanaf maandag 4 oktober kan er gestemd worden. In die periode krijg je bericht met alle informatie.

Via onderstaande link vind je informatie over de actie en over de deelnemende clubs. Hier kan je ook de motivatie vinden waarom wij aan deze actie mee doen. Naast deze motivatie zijn er natuurlijk nog meer redenen waarvoor wij deze financiële steun kunnen gebruiken.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Natuurlijk hopen wij dat jullie ons ook dit jaar weer willen steunen en jullie stem op ons uit willen brengen!

Coördinatie en informatie: Sharon & Annemarie 

 

Real time web analytics, Heat map tracking

Login

Contact

Ballastweg 52
7741 ZLCoevorden
Tel*: 0524 513624
Mail: info@drostengroep.nl

*Alleen bereikbaar tijdens opkomsten op vrijdag en zaterdag

Laat je uitdagen!