Speltakken - PiVo's - De Yekkostam

 

De Yekkostam

-          De stam bestaat uit mensen van 18 jaar en ouder. Als stamlid ondersteun je de groep. Veel stamleden zijn dan ook zelf leiding.

-          Er zijn bij ons stamleden en stamgasten. De stamleden zijn iedere week actief. De stamgasten zijn oudleden die max 4x per jaar langs komen.

-          De stam organiseert zelf ook opkomsten op zaterdagavond, en veel stamleden gaan naar de vele regionale kampen.

-          De Yekkostam is een naam ontstaan uit het verleden. In de Yekkosage wordt dit duidelijk verteld. Lees hier de Yekkosaga

-          Stamleden die niet meer zo actief zijn doordat ze een gezin krijgen, studeren, verder weg wonen of andere redenen hebben om minder vaak aanwezig te zijn kunnen er voor kiezen om stamgast te worden. Zo zijn ze nog steeds van harte welkom tijdens opkomsten en kampen, maar wordt niet meer verwacht dat ze er altijd zijn.


 

Een stam met ballen! (vrouwen zijn ook welkom)

De hunebedden wie kent ze niet....toch kloppen de verhalen rondom deze verzameling stenen niet .... voor het echte verhaal rondom de hunebedden lees DE YEKKOSAGE 

Real time web analytics, Heat map tracking

Login

Contact

Ballastweg 52
7741 ZLCoevorden
Tel*: 0524 513624
Mail: info@drostengroep.nl

*Alleen bereikbaar tijdens opkomsten op vrijdag en zaterdag

Laat je uitdagen!