Speltakken - Welpen


Welpen zijn jongens en meisjes van 7-11 jaar oud.

De Drostengroep heeft twee groepen met welpen: een vrijdagavondgroep en een zaterdagmorgengroep. De groep op vrijdagavond heeft opkomst van 18.30 tot 20.30 en de groep op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Klopjachten, speurtochten, handvaardigheid, vlotvaren, ren- en tikspelen noem het maar op, ze doen het. Voor een betere impressie kunt u kijken bij de foto's.

Tijdens de opkomst staat een leuke tijd bieden aan de kinderen voorop, dus plezier en/of avontuur. We proberen zoveel mogelijk buiten te zijn! Spelletjes in het park, vlotvaren, schommels bouwen, maar ook twee keer per jaar een super leuke overnachting!

In de eerste week van de zomervakantie gaan we lekker op zomerkamp. Ieder jaar gaan we weer naar een andere geweldige plek! Zo waren we al in Zwartsluis, Haren en zelfs Duitsland. Elk zomerkamp staat er een bepaald thema centraal, waarbij we verschillende activiteiten doen.

 Hou jij ervan om lekker buiten te zijn, vriendjes te maken en ontzettend veel plezier te hebben? Dan is scouting écht iets voor jou! Meld je snel aan en wellicht zien we je binnenkort bij de Welpen!

Geïnteresseerd? Neem contact op met de betreffende contactpersoon van deze speltak.

Welpen: Dolf Huls 06 23265723
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Real time web analytics, Heat map tracking

Login

Contact

Ballastweg 52
7741 ZLCoevorden
Tel*: 0524 513624
Mail: info@drostengroep.nl

*Alleen bereikbaar tijdens opkomsten op vrijdag en zaterdag

Laat je uitdagen!