Verhuur

Algemeen

De Drostengroep uit Coevorden beschikt over een blokhut waar wij de wekelijkse Scouting opkomsten laten plaatsvinden en voorbereidingen treffen voor grotere Scouting activiteiten.

Verhuur vindt in principe alleen plaats als de blokhut niet gebruikt wordt voor eigen activiteiten.

Er altijd scouting opkomsten op vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag en zaterdagavond. Uitzonderingen zijn o.m. het Pinksterweekend en de Zomervakantie. Kijk voor beschikbare date op onze DSC kalender raadplegen.

Accommodatie
Onze blokhut ligt op een goed bereikbare plek aan de rand van het park in de Ballast, naast de N34.
D
e blokhut is een gebouw waarin twee aangrenzende ruimtes gehuurd kunnen worden.
De eerste ruimte (125m2) is aangrenzend aan de hal met gescheiden toiletten, een keuken en de bar.
De tweede ruimte (90m2) is koppelbaar aan de eerste ruimte en is voorzien van een openhaard.

In de blokhut mag niet geslapen worden. Voor de blokhut ligt een open terrein t.b.v. buitenactiviteiten van Scouting en tevens is een kampvuurkuil aanwezig. Het veld rondom de blokhut voorziet in voldoende plek voor overnachting in tenten. Indien men van het buitenterrein gebruik wil maken, moet dit vooraf afgesproken worden. Invalidentoilet en douche zijn op aanvraag beschikbaar.

Wij zijn "Op weg naar een Rookvrije Generatie". Roken is zowel in het gebouw als op het terrein binnen de hekken niet toegestaan.
N.B. Wie niet buiten roken kan, kan buiten ons terrein bij de 2 rookpalen terecht.

De zolder, de garage en overlegruimte zijn niet toegankelijk voor onbevoegden.

Een voorbeeld van activiteiten die kunnen plaatsvinden in onze blokhut zijn de volgende: vergaderingen, repetities, familiedagen, voordrachten, hobbyactiviteiten, cursussen en lessen, diavoorstellingen, tentoonstellingen, muziek- en zanguitvoeringen, toneelvoorstellingen en podiumactiviteiten. De opsomming is niet beperkend en kan altijd aangevuld worden wanneer het aanbod zich voordoet.

Bij verhuur zijn de volgende voorwaarden van kracht
•Verhuur vindt alleen plaats aan groepen met voldoende volwassen begeleiding.
•Onder verhuur wordt verstaan het verhuren van de afgesproken ruimten. Gebruik van keukengerei is toegestaan, maar we garanderen niet een afgesproken hoeveelheid.
•Verhuur is inclusief normaal gebruik van gas/water en elektra t.b.v. gebruik in de blokhut.
•Verhuur is exclusief gebruik van brandhout, scoutingmaterieel en telefoon. Tevens wordt je geacht je eigen vuilnis af te voeren (of met vooraf overleg tegen betaling bij ons achterlaten)
•Betaling wordt berekend per dagdeel; overdag (09:00 tot 18:00) en ’s avonds (18:00 tot 24:00). Vooraf spullen brengen / voorbereidingen treffen, gaat in overleg en huur naar rato.
•Op het buitenterrein dient van 22:00 uur tot 07:00 uur rust te heersen zodanig dat omwonenden hier géén overlast ondervinden.
•Beperkt kampvuur (met vooraf overleg+toestemming) moet aan het einde van de avond gedoofd zijn.

Tarieven
•Zomertarief: april t/m september
per dagdeel € 100,-
Gereduceerd tarief per dagdeel tot 30 personen € 75,-

•Wintertarief: oktober t/m maart (toeslag voor extra stookkosten)
per dagdeel € 100 + 10 extra = € 110,-
Gereduceerd tarief per dagdeel tot 30 personen € 75 + 10 extra = € 85,-

•Gebruik van brandhout
binnen in de openhaard € 5,-
buiten in de kampvuurkuil € 15,-
Vooroverleg met blokhutbeheerder gewenst i.v.m. klaarleggen van geschikt brandhout.

•Borg: verschuldigde huurprijs + 100,- euro bij reservering te voldoen. Als u de blokhut en het terrein in goede orde, netjes en zonder gebreken of vermissingen verlaat op de dag van vertrek wordt het resterende bedrag met aftrek van het verschuldigde huurbedrag aan u terugbetaald.

De Borg dient vóór de dag van aankomst (bij voorkeur ten tijde van de reservering) in bezit te zijn van de blokhutbeheerder van de Drostengroep Scouting Coevorden.

Verhuur tenten
In overleg met de blokhutbeheerder verhuren wij diverse legertenten. Voor meer informatie kunt u hiervoor contact opnemen met de blokhutbeheerder.

Contactgegevens blokhutbeheerder
dhr. R. Korenhof
0524 514128
Bgg 06 44 756 882

of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Drostengroep Scouting Coevorden behoudt zich het recht voor om deze reglementering en tarieven aan te passen. Dit reglement is in werking getreden op 15 juli 2006 en aangepast op 01 juli 2007.

Real time web analytics, Heat map tracking

Login

Contact

Ballastweg 52
7741 ZLCoevorden
Tel*: 0524 513624
Mail: info@drostengroep.nl

*Alleen bereikbaar tijdens opkomsten op vrijdag en zaterdag

Laat je uitdagen!